Akcija gyvūnų globos dienai „Ištiesk gerumo ranką“

7Besąlygiška meilė, pasiaukojimas, ištikimybė – štai ko mums reikėtų pasimokyti iš savo mažųjų augintinių.

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais metais Kelmės lopšelyje-darželyje ,,Ąžuoliukas“ spalio mėn. 5-10 dienomis buvo organizuojamas projektas  „Padėkime beglobiams gyvūnams“, kuris skirtas pasaulinei gyvūnų dienai paminėti. Projekto tikslas – ugdyti ikimokyklinio amžiaus vaikų vertybines nuostatas, kad rūpinimasis gyvūnu moko ne tik atsakomybės ir priežiūros, bet ir užuojautos. Projekto metu pedagogai grupėse organizavo įvairias veiklas apie gyvūnus. Buvo organizuojama gerumo akcija. Šiemet ši akcija buvo pavadinta „Ištiesk gerumo ranką“.

Akcija buvo organizuojama kartu su Kelmės Žemaitės VB vaikų erdvės darbuotojais..  Ši diena skirta pagerbti visus gyvūnus, padėkoti jiems už jų didžiulę svarbą žmonių gyvenime, suteikiant gyvenimui daugiau spalvų, džiaugsmo ir prasmės.

Dėkojame tėveliams, pedagogams ir visiems vaikučiams, kurie aktyviai dalyvavo gerumo akcijoje. Ačiū tėveliams už Jūsų gerumą. Gyvūnėliams paaukotas maistas buvo pristatytas Kelmės gyvūnų mylėtojų asociacijai.

Projektą organizavo mokytoja metodininkė, dirbanti pagal ikimokyklinio ugdymo programą Aldona Saročkienė, vyresniosios mokytojos, dirbančios pagal ikimokyklinio ugdymo programą Elena Tulčienė ir Rasa Šimkienė.

1 2 3 4.1 4 5 68 9 10 11 12 13 14