Socialinės atsakomybės projektas „Sodinčius“

   Mano svajoniu siltnamis

     „Riešutukų“ grupės ugdytinė Ema Parnarauskaitė (auklėtoja Jūratė Bimbienė) dalyvauja prekybos tinklo „IKI“ organizuojamame socialinės atsakomybės projekte „Sodinčius“. Projektas skirtas gilinti vaikų žinias apie vaisius ir daržoves, nuo ankstyvos vaikystės skiepijant sveikos mitybos įpročius. Šiuo projektu siekiama laiku suteikti žinių, kurios ilgainiui formuotų tinkamą mitybą ir sveiką gyvenimo būdą. Geriau pažinę ir susidraugavę su įvairiausiais vaisiais ir daržovėmis, Lietuvos vaikai augs sveikesni, stipresni ir žvalesni.

     Ema nupiešė piešinį, kuris pavadintas „Mano svajonių šiltnamis“. Už labiausiai patikusius piešinius savo balsą internete (www.sodincius.lt) gali atiduoti visi norintys ir tokiu būdu nulemti laimėtojus. Dvidešimt darželių, surinkusių daugiausiai balsų, gaus dovanų šiltnamius. Šiltnamiuose darželių darbuotojai kartu su vaikais galės auginti ir prižiūrėti daržoves. Be to, tikslas išauginti vieną ar kitą daržovę gali padėti sutelkti darželio bendruomenę, o vaikus paskatinti domėtis juos supančiu pasauliu, sveikatai naudingomis daržovėmis, leisti įgyti naudingų ir sveikam jų vystymuisi pasitarnauti galinčių žinių.

     Kviečiame palaikyti mūsų darželį balsuojant „Sodinčiaus“ projekte už Emos Parnarauskaitės piešinį „Mano svajonių šiltnamis“ ir galbūt mums pavyks laimėti šiltnamį, kuriame vaikai galės patys auginti daržoves. Savo balsą galite atiduoti interneto puslapyje www.sodincius.lt. Paspauskite ant nuorodos, paieškos laukelyje įrašykite „Mano svajonių šiltnamis“ ir paspauskite „Like“. Tokiu pavadinimu yra pavadinta keletas vaikų piešinių, todėl atidžiai skaitykite darželio pavadinimą. Prašome pasidalinti šia žinute su savo draugais, pažįstamais ir paraginti juos balsuoti.   

Kviečiame auginti vaikų draugystę su daržovėmis!

  Balsavimas vyks nuo kovo 20 d. iki kovo 30 d.

Auklėtoja Jūratė Bimbienė