Tarptautinis eTwinning projektas „YAPTIĞIMA DEĞER WORTH DOİNG“

LOGO_project

Kelmės lopšelio-darželio ,,Ąžuoliukas“ projektų vadovė Lina Maziliauskienė ir priešmokyklinio ugdymo ,,Riešutukai“ ugdytiniai dalyvavo Tarptautiniame eTwinning projekte  „YAPTIĞIMA DEĞER WORTH DOİNG“(„VERTĖ UŽ TAI, KĄ DARAU“). Projekto tikslas – suteikti vertybinį ugdymą, kuris turėtų būti suteikiamas mūsų vaikams su kiekviena veikla, kurią atliekame.

Mūsų vertybės yra labai svarbi sąvoka norint reguliariai ir sveikai kurti, palaikyti socialinę kultūrą. Naudodami savo vertybes veiklose, užtikriname, kad mūsų vaikai geriu išmoktų savo vertybes, gerintų bendravimą su artimiausia aplinka, plėstų sąmoningumą tokiais klausimais kaip atsakomybė, pagarba, meilė ir empatija. Su kiekviena vertybe atlikome veiklas, aptardami pagrindines sąvokas. Kalbėjome apie pagarbą seneliams bei pagyvenusiems žmonėms. Vaikai sukūrė sveikinimo atvirukus, kuriais nustebino, nudžiugino padovanodami savo seneliams.

Tarptautiniame eTwinning projekte  „YAPTIĞIMA DEĞER WORTH DOİNG“(„VERTĖ UŽ TAI, KĄ DARAU“) dalyvavo 10 mokytojų iš Turkijos, 1 iš Ispanijos ir 1 iš Lietuvos.

Jar full of Love1WordArtAcrostic poemElders1