Rugsėjo 1-osios šventė

1Nuo ankstaus rugsėjo 1-osios ryto nedrąsiai rinkosi Kelmės lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ ugdytiniai, įsikibę į savo tėvelių rankas. Nuotaika buvo visiems šventiška, nes įstaigos kieme skambėjo linksma muzika.

Sveikinimo žodžius tarė Kelmės lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ direktorė Dalia Gedminienė. Ji palinkėjo priešmokyklinių grupių vaikams, kad šie metai jiems būtų kūrybingi ir vaikiški, o jų tėveliams – daug kantrybės, padedant mokytis pažinti raideles.

Vėliau visus pasveikino Kelmės lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ pavaduotoja, Kelmės rajono savivaldybės tarybos narė Reda Mažonavičienė. Ji pasidžiaugė, kad šiemet, kaip ir pernai, į mūsų priešmokyklinio ugdymo įstaigą susirinko toks didelis vaikučių būrys, kuriuos supa maloni aplinka ir puikios lopšelio-darželio darbuotojos. R. Mažonavičienė palinkėjo visiems sveikatos, kantrybės ir įspūdingų mokslo metų bei paminėjo, jog įstaigai įteikta dovana nuo Kelmės rajono savivaldybės tarybos – tai nauja Lietuvos valstybės vėliava, kuri, skambant Lietuvos valstybės himnui, buvo iškilmingai iškelta ant lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ sienos.

Prie sveikinimų prisidėjo būsimi priešmokyklinukai su mokytoja Vilma Stoniene  ir visi tėveliai.

2 3 4 5 6 7 8 9