Neužmirštama naktis darželyje

9Pagaliau atėjo ilgai laukta diena!!! Gegužės 21-osios vakarą priešmokyklinės „Nykštukų“ grupės vaikai, nešini kuprinėlėmis, kuriose pūpsojo higienos priemonės ir maisto atsargos, nes jų laukė NEUŽMIRŠTAMA NAKTIS DARŽELYJE
Pirmoji plano dalis, skambant muzikai, – tai linksmi ir judrūs žaidimai Kelmės lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ kieme. Vėliau atėjo metas LOBIO PAIEŠKOMS, nes auklėtojos rado paslaptingą laišką su užuominomis apie darželyje paslėptą lobį. Teko įminti nemažai užuominų, kad būtų pasiektas galutinis kelionės tikslas ir surastas paslėptas lobis. Įveikus visas užuominas ir patyrus jaudinančių emocijų prieblandoje, lobis vis tik buvo surastas. Po lobio paieškų vaikai dalinosi savo įspūdžiais, kepdami zefyrus jaukiai susirinkę prie degančio laužo.
Pasibaigus aktyvioms veikloms ir vis labiau vakarėjant vaikai keliavo į grupę, kur visi sėdo prie bendro vaišių stalo. Kol vaikai vaišinosi auklėtojos paruošė vaikų atsineštus žibintus, įvairias švieseles, nes dar liko neištirti paslaptingi ir tamsūs darželio koridoriai.
Vėliau vaikai dar truputį pažaidė ir pradėjo ruoštis nakties miegui. Nusiprausę, išsivalę dantukus visi dar pašėlo „Pižamų vakarėlyje“, pašoko, padainavo, o galiausiai surengė „Pagalvių mūšį“…
Po pilno jaudinančių įspūdžių vakaro, atėjus laikui pailsėti, vaikai jaukiai įsitaisė lovytėse ir pasinėrė į sapnų karalystę.
Renginio organizatorės mokytojos Erika Lottytė-Mockė ir Vaida Demikė.
1 2 3 4 5 6 7 8