7-oji nuotolinio ugdymo(si) savaitė

Grupė „Riešutukai”. Savaitės tema: Žaidimų aikštelėse. Veiklas galite pamatyti čia.

1 2 3 4

Anglų kalbos neformaliojo nuotolinio ugdymo(si) veiklos. Šios savaitės tema „On The Playground“. Ugdėme saugaus elgesio žaidimų aikštelėje sampratą, gebėjimą saugiai elgtis žaidimų aikštelėje, formavome požiūrį į savo ir kitų saugumą žaidimų aikštelėje. Plėtojome ir praktikavome žodyną apie žaidimų aikštelės veiklas. Veiklas galite pamatyti čia.

Grupė „Smaližiukai”. Savaitės tema: Mano dantukai, mano balti. Veiklas galite pamatyti čia.

Grupė ,,Nykšukai. Savaitės tema: Tarp žiedų. Veiklas galite pamatyti čia.

1 2 3 4 5

1Grupė ,,Burbuliukai. Savaitės tema: Vabaliukų karalystė. Vaikai susipažino su įvairiais vabaliukais. Atlikdami kūrybines-menines užduotis, tyrinėdami mažieji susipažino su boruže, bite, skruzdėle, sraige ir voru. Klausėsi dainelių ir pasakų apie vabaliukus.

Grupė ,,Žirniukai”. Savaitės tema: Sodų žydėjimas.  Veiklas galite pamatyti čia.

Grupė ,,Zuikučiai”. Savaitės tema: Tarp žiedų. Ugdytiniai džiaugėsi žydinčiomis pievomis, sodais, medžiais. Vaikai tyrinėjo žiedus, ieškojo panašumų ir skirtumų. Vaikai susipažino su dar nežinomais augalais, juos tyrinėjo, uostė, skaičiavo žiedlapius. Mamoms padedant ugdytiniai pynė lauko gėlių vainikus.

1 2

1 7-oji nuotolinio ugdymo(si) savaitė „Meškučių“ grupėje  buvo  pavadinta „Tarp žiedų“. Šios savaitės tikslas – pastebėti grožį gamtoje, jos spalvingumą, pajusti žiedų kvapą, jų grožį, Vaikai tėvelių pagalba tyrinėjo ir išsiaiškino, kas auga ir žydi  pievose, soduose bei gėrėjosi žydinčiais sodais. Jie sužinojo, kaip vadinasi pirmosios pavasario gėlės,  sodo medžių pavadinimus. Ypač vaikams didelį įspūdį paliko gegužės 12-osios rytas, kai atsikėlę už lango pamatė apsnigusius gėlių ir sodo medelių žiedus. Jie tai taip pat užfiksavo nuotraukose. Savaitės eigoje buvo pasiūlyta įvairių kūrybinių užduotėlių šia tema. Dėkojame tėveliams, kurie visas šias  septynias savaites dirbo kartu su mumis. Tikime, kad ir toliau, kurie negali lankyti darželio, dar nesusitiksime, tačiau padirbėsite namuose. Ačiū Jums!

Grupė ,,Plėdžiukai”. Savaitės tema: Kuo norėtum būti užaugęs? Domėtis įvairiomis specialybėmis, kuo dirba tėveliai, jausti pagarbą visų profesijų žmonėms, lavinti vaikų kūrybiškumą, fantaziją! Veiklas galite pamatyti čia.

1 2 3

Grupė „Giliukai”. Savaitės tema: Aš ir mano šeima. Veiklas galite pamatyti čia.

1 2

Grupė „Darbštuoliukai“ . Savaitės tema:  Mano dantukai, mano balti. Visa savaitę vaikučiai su tėvelių pagalba prisiminė, kaip reikia valyti dantukus,  juos prižiūrėti ,kad jie būtų gražūs ir sveiki. Darydami įvairias užduotelės, darbelius, įtvirtino savo įgūdžius.

7