6-oji nuotolinio ugdymo (si)savaitė

Grupė „Riešutukai. Savaitės tema: Per mokslo kalnus. Veiklas galite pamatyti čia.

2 3

Grupė „Smaližiukai. Savaitės tema: Pavasariniai žiedai.

1 2 3 4 5

Grupė ,,Nykštukai”. Savaitės tema: Į vaikystės šalį. Veiklas galite pamatyti čia.

Anglų kalbos neformalaus nuotolinio ugdymo(si) veiklos. Šios savaitės tema „Science Lab“. Savaitė buvo pilna mokslinių eksperimentų. Vaikai atlikdami bandymus išsiaiškino kaip atsiranda lietus. Mokėsi suprasti, atpažinti ir atskirti kietąsias, skystąsias ir dujines medžiagas. Veiklas galite pamatyti čia.

Ši savaitė ,,Lašelių” grupėje, buvo skirta ŠEIMAI. Vaikai su tėveliais piešė savo šeimas, gamino šeimos medį, klausėsi pasakaičių, kūrė šukuosenas. Dėkojame vaikams ir jų tėveliams už bendradarbiavimą.

1

2 3

Grupė ,,Žirniukai“. Savaitės tema: Sodų žydėjimas. Veiklas galite pamatyti čia.

Muzikinio neformalaus nuotolinio ugdymo(si) veiklos. Veiklas galite pamatyti čia.

Grupė ,,Pelėdžiukai”. Savaitės tema: Sodų žydėjimas. Pastebėti grožį gamtoje, stebėti gamtą, grožėtis medžių žiedais, pievų žydėjimu, pajusti, kaip visur kvepia ir šlama, išgirsti paukščių čiulbėjimą, pastebėti vabalėlių, bitelių dūzgimą. Veiklas galite pamatyti čia.

1

Grupės ,,Zuikučiai” ugdytiniai šią savaitę džiaugėsi atbundančia gamta ir savo vaikyste. Vaikai daug žaidė, tyrinėjo eksperimentavo, prisiminė savo gimtojo krašto istoriją ir kultūrą.

6

Grupė ,,Meškiukai”. Savaitės tema: Į vaikystės šalį.

6

Grupė „Giliukai”. Savaitės tema: Sodų žydėjimas. Veiklas galite pamatyti čia.

2 1

Grupė „Darbštuoliukai“. Savaitės tema: Sodų žydėjimas. Tikslas: Pajusti pavasarinį sodų, gėlynų, pievų, pamiškių sužydėjimą, jų gaivumą, spalvingumą, gyvybingumą. Tėveliai  su savo vaikučiais susipažino su savaitės tema, užduotimis ir jas atliko savaitės eigoje.

1 2

6Grupė „Boružėlės“. Savaitės tema: Aš ir mano šeima. Vaikai ir jų tėveliai savaitę skyrė šeimai. Piešė ir analizavo šeimos medį bei jos narius, prisiminė „Boružėlių“ grupės „šeimos narius“: auklėtojas, auklytes ir savo draugus, ruošė filmuotus interviu.

 

 

6Grupė „Burbuliukai“. Savaitės tema: Sodų žydėjimas. Visą savaitę vaikai tyrinėjo lauke žydinčius augalus, gėles, medelius. Susipažino su spalvomis, naudodami gamtines medžiagas piešė, antspaudavo rankomis ir kojytėmis, žaidė su spalvomis, susipažino su pavasario žiedų „drauge“ bitute.