5-oji nuotolinio ugdymo(si) savaitė

5Grupė „Boružėlės“. Savaitės tema: Mamytė – mano šypsena. Savaitė buvo skirta artėjančiai Mamos dienai. Vaikai su tėveliais žiūrėjo animaciją, piešė guašu, aplikavo sagomis, atliko eksperimentus, piešė savo šeimas, padėjo mamoms kasdieninėje ruošoje, skaitė knygeles, o taip pat prisiminė keletą figūrų ir skaičių. Ačiū tėveliams už kasdien siunčiamas nuotraukas ir filmuotą medžiagą!

1Grupė „Lašeliai“. Savaitės tema: Saulytė šviesiausia, mamytė brangiausia. Šios savaitės tikslas: ugdyti meilę ir pagarbą mamai, močiutėms. Per savaitę vaikai ruošėsi Mamos dienai. Piešė savo mamas, gamino gėlytes, pildė mamų norus.  Dėkojame vaikams už aktyvumą ir jų tėveliams už  pagalbą atliekant veiklas.

2 3 4 5

Grupė „Žirniukai“. Savaitės tema: Mylima Mamytė. Veiklas galite pamatyti čia.

1 2

1Grupė ,,Nykštukai“ ruošiasi Mamos dienai, savaitės tema ,,Dovanų dirbtuvėlėje“- mokėsi eilėraštukus, dainavo daineles, šoko šokius, gamino darbelius-dovanas, kūrė nuostabius mamų portretus iš gėlių… Veiklas galite pamatyti čia.

3 4 5 6

Grupė „Smaližiukai“. Savaitės tema: Mylima mamytė. Veiklas galite pamatyti čia.

1Šią savaitę „Meškučių“ grupės vaikučiai skyrė savo mylimoms mamytėms. Pirmadienį vaikai pradėjo energingai su mankšta, vėliau piešė savo mamą, prisiminė D raidelę, klausėsi dainelių apie patį gražiausią žiedelį iš visų – mylimą mamą. Antradienis buvo toks pat šaunus, vaikai atliko tyrimą. Tyrimo oblektas? Žinoma – mama. Vaikai matavo mamą, tyrinėjo jos akis, bandė įvertinti apkabininus ir daug kitų naujų dalykų sužinojo apie savo mamas. Trečiadienį daugiau dėmesio skyrėme mamos ir tėčio mamoms, mūsų taip mėgstamoms – močiutėms. Joms gaminome atvirutes, klausėmės pasakų. Ketvirtadienį mamos surengė savo vaikams interviu. Klausimai buvo labai įdomūs… Mamos daug naujo sužinojo apie save. Jos džiaugėsi šituo žaidimu, buvo įdomu klausytis, ką jų vaikai žino apie jas. Mamų veidus papuošė šypsenos, o vaikai prašė prailginti klausimų sąrašą. Buvo linksma. Šios savaitės veiklos dar labiau sustiprino ryšį tarp mamos ir vaiko. Smagu matyti šypsenas jų veiduose.

3 2

5Šios savaitės „Burbuliukų“ grupės tema buvo „Mamyte, mylima“. Vaikai kas rytą kartu su mamytėmis mankštinosi, klausėsi dainelių. Vaikai atliko kūrybines užduotėles: piešė mamyčių portretus, gamino vazeles gėlėms. Antradienis buvo skirtas močiutėms. Vaikai kūrė močiutėms sveikinimo atvirukus. Visi ruošėsi sveikinti savo mamas ir močiutes su artėjančia Motinos diena.

Grupė „Voveriukai“. Savaitės tema: Dovanų dirbtuvėje. Visi darbeliai buvo skirti Mamyčių dienai. Veiklas galite pamatyti čia.

1Grupė ,,Giliukai“. Savaitės tema: Mamyte mylima. Skaitė su mamomis eilėraštukus, klausėsi dainelių, šoko šokius, padedant tėveliams gamino nuostabias dovanėles: mamoms, močiutėms, krikšto mamoms. Veiklas galite pamatyti čia.

1Grupė „Pelėdžiukai“. Savaitės tema: Tu mane sušildai, Tu mane glaudi! Parodyti pagarbą ir meilę savo mamytei, suprasti ją, padėti jos darbeliuose, priglausti, apkabinti, pasakyti, aš Tave labai myliu. Veiklas galite pamatyti čia.
2

Grupė „Zuikučiai“. Savaitės tema: Dovanų dirbtuvėje. Vaikai ruošėsi Mamos dienai. Mokėsi eilėraštį apie mamytę, dainavo daineles, šoko, gamino darbelius skirtus mamytėms. Džiugino mamytes nuostabiomis dovanėlėmis. Veiklas galite pamatyti čia.

1Grupė „Drugeliai“. Savaitės tema buvo skirta artėjančiai Motinos dienai Mamytė mylima“. Vaikai aktyviai įsijungė į siūlomas veiklas, tėveliams padedant mokėsi eilėraštukus apie mamytę ir močiutę, darė joms įvairias dovanėles: piešė gėlytes, vėrė karolius, darė atvirutes, kūrė mamai šukuoseną. Vaikai noriai atliko meninio ugdymo mokytojos pasiūlytas užduotis, dainavo daineles, klausėsi muzikos, grojo savo turimais instrumentais.

 

2Grupė „Darbštuoliukai“. Savaitės tema: “Paklausyk mamyte“.  Šią savaitę ruošėmės Motinos dienai. Vaikai su tėveliais kalbėjo apie šeimą, jos ryšius. Mokėsi gražių žodelių, piešė piešinius, darė darbelius. Jais džiugino mamas, močiutes.

 

 

1

5Grupė „Riešutukai“. Veiklas galite pamatyti čia.

Anglų kalbos neformalaus ugdymo(si) veiklos. Šią savaitę ruošėmės Mamyčių dienai. Išmokome pasakyti „Happy Mother’s Day!“, mokėmės dainelę, skirtą Mamyčių dienai, darėme dovanėles bei gaminome kuponus. Veiklas galite pamatyti čia.