Mokslo metų pradžios šventė

Skelbimas

„Kiekviena Rugsėjo 1-oji – tai atverčiama nauja knyga, kurią rašome visi kartu. Pripildykime šių metų knygą gyvybe, džiaugsmu ir kūrybingomis mintimis! Į naujus mokslo metus ženkime kupini ryžto ir pasitikėjimo savo jėgomis.

Linkiu, kad sutinkant Rugsėjo 1-ąją stipriausias jausmas būtų pažinimo džiaugsmas, kai prasidės nesibaigiantys atradimai, painios mįslės ir netikėti atsakymai. Tegul ši gražiausia rudens šventė įkvėps Jus naujiems siekiams ir kūrybai. Linkiu, kad smalsumas, žinių troškimas sėkmingai įveiktų visus iššūkius!“ – tokiais palinkėjimo žodžiais visus, susirinkusius į naujų Mokslo metų šventinį rugsėjo 2 d. rytą, pasveikino Kelmės lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ direktorė Dalia Gedminienė.

Po to visus pasveikino Kelmės rajono savivaldybės tarybos narė Reda Mažonavičienė. Ji pasidžiaugė, kad šiemet, kaip ir pernai į mūsų ikimokyklinio ugdymo įstaigą susirinko toks didelis vaikučių būrys, kuriuos supa maloni aplinka ir puikios lopšelio-darželio darbuotojos. R. Mažonavičienė palinkėjo visiems sėkmės, įspūdingų mokslo metų ir įteikė įstaigai dovaną – naują Lietuvos valstybės vėliavą.

Vėliau sveikinimo žodžius tarė įstaigos tarybos pirmininkė Daiva Bračkuvienė.

Po oficialios šventės dalies vaikai, jų tėveliai ir svečiai buvo kviečiami į savo grupes susitikti su draugais ir po to kartu pašokti šventinėje diskotekoje.

 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12