Akcija „Pasidalinkime gerumu“

 

 

10

 

2018 m.  gruodžio 17-21 d. lopšelis-darželis „Ąžuoliukas“ kartu su Lietuvos samariečių bendrijos Kelmės skyriumi organizavo Kalėdinę akciją „Pasidalinkime gerumu“.

Jos metu darželį lankančių vaikučių tėveliai , o taip pat ir visi norintys l/d bendruomenės nariai galėjo nešti rūbus, patalynę, žaislus bei kitus reikalingus daiktus, kurie, Kelmės samariečių bendrijos ir Kelmės rajono socialinių darbuotojų pagalba gruodžio 28 d. buvo pristatyti sunkiau besiverčiančioms rajono šeimoms ir jų vaikams.

Prie šios, tikrai stebuklingos akcijos prisidėjo ir Kelmės

J. Graičiūno gimnazistės, Lietuvos moksleivių sąjungos Kelmės padalinio savanorės A. Mickūnaitė, D. Kybartaitė, K.Indrulyė, G. Vaitkutė. Merginos kepė sausainius ir pyragus, kurie taip pat kaip Kalėdinis gerumo gestas ir skanėstas buvo įteiktos šeimoms.

 

Šią Kalėdinę akciją mūsų įstaiga kartu su Lietuvos samariečių bendrijos Kelmės skyriumi organizavo pirmą kartą, tačiau galime pasidžiaugti ir didžiuotis, kad mūsų darželyje yra gerų ir neabejingų žmonių, kurie pasistengė ir kažkam padovanojo gražesnes ir jaukesnes Kalėdas.

Grupių tėveliai, kurie dalyvavo šiame Kalėdiniame stebukle bus apdovanoti lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ ir Kelmės skyriaus samariečių bendrijos padėkomis.

 

Ačiū už Jūsų gerumą!

                                 Akcijos organizatorės l/d „Ąžuoliukas“ auklėtojos:

E. Lottytė-Mockė,
R. Leščauskienė,
D. Tamašauskė,
auklėtoja-projektų vadovė A. Butkuvienė.