Gatvėje būk atsargus, šito mokyk ir draugus!

saugu 1 saugu 8 saugu 10

Balandžio 9-13 dienomis lopšelyje-darželyje buvo organizuojama saugaus eismo savaitė „Gatvėje būk atsargus, šito mokyk ir kitus!“(Savaitę organizavo auklėtoja E.Lottytė-Mockė ir auklėtoja
A. Butkuvienė, dalyvavo visų grupių auklėtojos).

Visą savaitę vaikai su auklėtojomis kalbėjo apie saugų eismą, prisiminė kelio ženklų reikšmes, kaip teisingai važiuoti mieste dviračiu ar kita transporto priemone vaikams, kaip pereiti perėją ir pan. Labiausiai vaikučiai džiaugėsi trečiadienį juos aplankiusiu svečiu – šuniuku Amsiumi (labai dėkojame Kelmės rajono policijos komisariatui). Amsius lankydamasis grupėse vyresniesiems ugdytiniams uždavinėjo klausimus, „tikrino įgytas žinias“ apie saugų elgesį gatvėje, kalbėjosi apie šviesoforą, jo spalvų reikšmes pėstiesiems ir vairuotojams.
Ketvirtadienio dieną visi vaikai su grupių auklėtojomis keliavo į darželio kiemelį ir kreidelėmis piešė „Saugų miestą“, o nuo penktadienio ir visą šią savaitę darželyje eksponuojami tėvelių ir vaikučių darbeliai bei piešiniai „Saugaus eismo“ tematika. Buvome labai maloniai nustebinti tėvelių aktyviu dalyvavimu bei entuziazmu! Labai džiaugiamės visais dalyvavusiais. O šios savaitės pabaigoje grupių auklėtojos vaikučiams bei jų tėveliams, dalyvavusiems parodėlėje įteiks padėkas.

saugu 4 saugu 3 saugu 6 saugu 5