Tėveliai „Pelėdžiukų“ grupėje

7 5

Priešmokyklnė „Pelėdžiukų“ grupė siekdama tėvų ir pedagogų bendradarbiavimo kokybės organizuoja atvirų durų dienas grupėje . Džiaugiamės matydami grupės tėvelius ne tik organizuojamų renginių metu, bet ir kasdienėse veiklose. 

Malonu matyti tęvų gebėjimą kartu su visos grupės vaikais pažaisti, pasidžiaugti pasiektais gebėjimais. Vaikai turi galimybę sužinoti kažką naujo, negirdėto. Didelio susidomėjimo priešmokyklinukams suteikė Dovydo tėvų Ernestos  ir Jono Bracevičių apsilankymas grupėje. Vaikai turėjo galimybę šiltai ir paprastai pasikalbėti su policininkais, o taip pat– jų pavaišinti saldainiais. Visi vaikai, ypač berniukai, kalbėjo, kad užaugę nori būti  policininkais.

Abipusė parama ir pagalba, savitarpio supratimas yra reikšmingos vaikų ugdymo sąlygos.

Tėvų ir pedagogų bendradarbiavimas labai naudingas. Bendra veikla suartina tėvus ir vaikus, kelia tiek tėvų, tiek pedagogų autoritetą.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Priešmokyklinės „Pelėdžiukų“ grupės auklėtoja-                                                                                                                                           metodininkė Snieguolė Petrauskienė

8 6