Rugsėjo 1-osios šventė „Kaip smagu draugų būryje“

Rugsėjo 1-oji ir vėl į mūsų mylimą lopšelį-darželį „Ąžuoliukas“ sukvietė gausų būrį tėvelių ir vaikučių.

20160901_111055 (2)  1

Rugsėjo 1-oji ir vėl į mūsų mylimą lopšelį-darželį „Ąžuoliukas“ sukvietė gausų būrį tėvelių ir vaikučių. Kai kurie čia jau atėjo lyg į antrus namus, o kai kurie dar tik pirmąjį kartą nedrąsiai įsikibę į tėtuko ar mamytės ranką su šypsenomis žingsniavo susipažinti su naujais draugais bei auklytėmis. Mažųjų kiemelyje laukė maloni, šventiška aplinka, muzikinis fonas, papuošti medeliai, balionai bei kitos mielos dekoracijos.

Prasidėjus  šventei lopšelio-darželio direktorė D. Gedminienė pristatė mūsų ypatingą svečią, tai Kelmės rajono savivaldybės tarybos narę R. Mažonavičienę, kuri taip pat dirba lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ pavaduotoja ugdymui.
Tarybos narė maloniai pasveikino visus taip gausiai susirinkusius, buvo skaitomos eilės, kurios sugraudino ne vieną mamytę ar tėvelį.Viešnia ir direktorė padrąsino naujuosius lopšelio-darželio vaikučius ir pasidžiaugė po atostogų sugrįžusiais jau nebe „naujokais“.

Į svečius, palydėti priešmokyklinukų į grupes,  atėjo  Jono Graičiūno gimnazijos dvyliktokai su savo auklėtojomis
J. Jafimoviene, V. Rimkuviene ir R. Sakalauskiene. „Darželinukams“ gerų mokslų, sėkmės ir darbštumo ateityje linkėjo  vienas iš mokyklą baigiančių J. Graičiūno dvyliktokų – T. Servutas. Taip pat malonia staigmena atėjusius nustebino ir širdeles suvirpino ir kiti jo bendraklasiai. Tercetas – J.Antanaitytė, D. Andriulytė bei A. Druktenis (akomponuojantis gitara)  šia  proga atliko dainą.

Drąsinami auklėtojos V. Stonienės visų priešmokyklinukų vardu eiles deklamavo ir mažieji.

Džiugu, kad šią, mūsų atžaloms svarbią šventę, lydėjo saulė ir geras oras, pakili dalyvių ir darželio-lopšelio bendruomenės nuotaika. Juk taip ramu ir gera, kai aplink „šilti“ ir gero mažyliams linkintys žmonės!

 

1 2 3