„Mes rūšiuojam“

Lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ vyr. auklėtojos Jūratė Bimbienė, Reda Jurgėlienė ir auklėtoja metodininkė Snieguolė Petrauskienė sausio mėn. su darželio ugdytiniais dalyvavo projekte „Mes rūšiuojam“.      Šis projektas skatina sveiką gyvenseną – mažiau laiko praleisti prie kompiuterio ar televizoriaus, daugiau dėmesio skiriant sportui ir aktyviam laisvalaikiui. Įvairaus amžiaus vaikai turėjo savo aplinkosaugos srities žinias panaudoti spręsdami kryžiažodžius arba piešdami piešinius. Mūsų darželio vaikai piešė piešinius pagal pateiktus raktažodžius „baterijos/elektronika/rūšiuoju“ (Nojus Jurgėla, Meida Levickaitė, Nedas Meškauskas, Grantas Šveistys, Brigita Butkutė). Piešiniai buvo įkelti į socialinio tinklo „Facebook“ profilį „Mes rūšiuojam“.

Projekto organizatoriai vaikams skyrė 50 krepšinio kamuolių. Sportuojantys, judantys vaikai yra sveikesni, todėl dovanos buvo parinktos tokios, kurios skatina aktyviai leisti laiką. Žinomų krepšininkų parašai ant kamuolių yra tarsi palinkėjimas siekti olimpinių aukštumų ne tik sporte, bet ir rūšiavime.

35 krepšinio kamuoliai burtų keliu atiteko teisingai išsprendusiems kryžiažodžius. 15 krepšinio kamuolių šiemet atiteko piešinių autoriams: 5 piešiniams, socialiniame tinkle surinkusių daugiausia „patiktukų, ir 10 vertinimo komisijos geriausiai įvertintų piešinių autoriams.

Tarp geriausiai vertinimo komisijos įvertintų piešinių buvo ir mūsų lopšelio – darželio „Ąžuoliukas“ ugdytinio Nojaus Jurgėlo piešinys.

SVEIKINAME NOJŲ!!!

  Visi laimėtojai skelbiami interneto svetainėje www.mesrusiuojam.lt

Vyr. auklėtojos Jūratė Bimbienė ir Reda Jurgėlienė